Modernisering en renovatie

Wanneer een lift, roltrap of gevellift aan het eind van de technische levensduur is kan een totale vervanging van de installatie een oplossing zijn.

Maar vaak zijn slechts enkele onderdelen aan vervanging toe en hoeft niet alles eruit gesloopt te worden. Een gedeeltelijke renovatie van de installatie is dan een goede oplossing.

Daarbij nemen wij de technische staat van de hele installatie en ieder onderdeel afzonderlijk op en bepalen dan de overgebleven economische en technische levensduur van de belangrijkste componenten.

In een adviesrapport wordt vervolgens een overzicht gegeven van de mogelijkheden, rekening houdend met uw wensen en budget.

 

Als tweede stap kunnen wij een werkomschrijving opstellen, die precies beschrijft wat er aan de installatie(s) moet gebeuren aan werkzaamheden. De verlangde kwaliteit van de installatie en de onderdelen wordt ook beschreven en wanneer u dat wenst kunnen wij bij verschillende geschikte leveranciers of onderhoudspartijen een offerte opvragen.

Het vergelijken van de verschillende offertes en een bijbehorend gunningsadvies zijn dan de laatste stappen op weg naar een geslaagde renovatie of modernisering van uw installatie(s).