Ontwerp nieuwbouw

Het proces van nieuwbouw kent vele facetten en er worden vaak specifieke eisen gesteld aan alle betrokken partijen binnen het ontwerpteam.
Een reguliere installatie-adviseur heeft lang niet altijd de benodigde kennis en ervaring in huis om een goed advies en ontwerp neer te kunnen leggen. Voor de benodigde kennis over transportinstallaties zoals liften, roltrappen en gevelonderhoudsinstallaties kunt u Bruil Technisch Advies in de arm nemen.
Wij hebben veel ervaring in het complexe proces van een nieuw te ontwikkelen gebouw. Ziekenhuizen, opleidingscentra, musea en kantoorgebouwen zijn geregeld onderdeel van onze portefeuille, zodat wij met kennis en kunde iedere klant van gedegen advies kunnen voorzien.
In alle gebruikelijke stappen van het ontwerp, van schetsontwerp tot aan oplevering, zijn wij een geschikte partner binnen het ontwerpteam. In de wisselwerking tussen architect, opdrachtgever en adviseur biedt BTA meerwaarde door niet alleen te luisteren naar de wensen van de klant, maar ook door af en toe tegengas te bieden en alternatieven aan te dragen.